Uitnodiging

Hoe krijgen we de zaal gevuld? Dat is de hamvraag. En al helemaal voor een bijeenkomst in september, de maand met de meeste evenementen. Daar denk ik graag met u over na.

Onmisbaar programma
Waarom maken mensen tijd voor uw bijeenkomst? Omdat u een onmisbaar programma hebt natuurlijk. Maar dat staat niet al te schreeuwerig in uw hartelijke uitnodiging. Hierna een voorbeeld van een uitnodiging voor kennisinstituut ISSO.

Kansen in crisistijd

Donderdag 20 september
Cruise Terminal Rotterdam
Van 13.30 tot 18.00 uur

Kansen in crisistijd is het thema van ons jaarlijkse najaarsoverleg op donderdag 20 september. Daarvoor bent u van harte welkom. We gaan u inspireren met nieuwe ideeën en slimme keuzes. U en de ruim 200 andere partijen uit de installatiesector. Het programma biedt volop ruimte om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens de borrel aan het einde van de middag.

We ontvangen u graag om 13.30 uur in de Rotterdamse Cruise Terminal, de voormalig aankomst- en vertrekhal van de Holland America Lijn. Het markante gebouw ligt aan de voet van de Erasmusbrug en geeft een mooi vergezicht over de Maas en de havenstad.

Sprekers
Van alle kanten belichten we de kansen van deze tijd:

Iwan Göbel geeft een verfrissende kijk op (de winst) van duurzaam verbouwen. Göbel is in 2005 verkozen tot 100% beste ondernemer van Nederland. Met zijn bedrijf Burton Car Company produceerde hij de meest duurzame sportwagen ter wereld.

Yuri Pelser, energie- en installatietechnisch adviseur bij Ymere, gaat met u in gesprek over uw opdrachtgever. Wat houdt hem bezig? Wat is zijn koers? Wat heeft hij nodig? Hoe houdt u hem als klant? In tijden van crisis zijn de antwoorden belangrijker dan ooit.

Maarten van der Boon, specialist marketing en communicatie bij Leertouwer, duikt in de wereld van sociale media. Wat willen en kunnen we ermee? Dat hangt af van úw strategie.

Arjan Schrauwen, projectcoördinator bij ISSO, geeft een lezing over de neergaande conjunctuur in de bouw. Hoe komen we uit het dal?