Waar schakelt u mij voor in?

Eigenlijk voor alle soorten teksten die u online of op papier wilt hebben: van digitale nieuwsbrieven & mailings tot blogs, brieven & persberichten. Ook kunt u mij inschakelen als bedrijfsredacteur, hoofdredacteur of coördinator van projecten. 

Het zijn onderhand honderden teksten die ik schreef. En de teller tikt iedere dag door. Vanaf anno 1999 om precies te zijn. Sinds dat jaar specialiseer ik me als tekstschrijver.

Storytelling of blog
U kunt mij ook de teksten laten schrijven voor de storytelling van uw bedrijf. Of laat mij ghostwriter zijn van uw blog.

Uw autobiografie of levensverhaal
Laat mij vragen stellen over uw leven en ik schrijf uw levensverhaal.

Bedrijfsredacteur, hoofdredacteur of coördinator
Mijn tweede natuur is coördineren; ik werk planmatig en analytisch. Voor een aantal bedrijven werk ik als bedrijfsredacteur voor interne en externe media. Regelmatig geef ik advies over de vormgeving van sites, digitale berichten of drukwerk. Voor een aantal bedrijven coördineerde ik bedrijfsmagazines en personeelsbladen.

Fotografie
Ik maak graag foto’s. Die gebruiken mijn opdrachtgevers regelmatig voor hun site, digitale nieuwsbrieven, Twitter of drukwerk. Op deze pagina staan een paar voorbeelden.

Interim of vanuit huis
Het werkt soms sneller om op uw kantoor te werken. Bijvoorbeeld om medewerkers te zien en te spreken, uw bedrijfscultuur te leren kennen of om teksten in te voeren in een CMS-systeem. Zo weet ik goed de weg te vinden in Tridion, TYPO3 en WordPress.