Folder

Een folder blijft een hardnekkig middel om uw klant (in spe) te bereiken en te verleiden. Bijvoorbeeld als exclusieve uitnodiging voor een congres of optreden. Zo schreef ik een foldertekst voor mijn zus Desiree van Warmerdam, componist en musicus.


 

Trio Bestevâer, muziek over heinde & verre

Trio Bestevâer voert u mee naar vervlogen tijden. Een concert van Trio Bestevâer is als een muzikale documentaire. De werkelijke geschiedenis is de bron van onze muziek.

Cultureel erfgoed geeft ons inspiratie, waaronder nagelaten brieven, vuistdikke biografieën, schilderijen en tekeningen. Zo verhalen wij al musicerend over de levens van Vincent van Gogh en Michiel de Ruyter.

Water
Ook een thema als water schrijft geschiedenis. Zo geven wij luister aan Nederlandse waterwerken, zoals de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Stelling van Amsterdam, Droogmakerij De Beemster, Molenviergang Aarlanderveen en Westenschouwen.

Vertellingen
Voordat wij onze stemmen en instrumenten laten klinken, nemen wij u graag mee in een gedragen vertelling met historisch materiaal. Zo klinkt onze muziek als een klein feest van herkenning.

Uw bijeenkomst
Geef uw bijeenkomst muziek met een optreden van Trio Bestevâer. Sinds 2014 musiceren wij tijdens lezingen, openingen, exposities, diners, filmpremières, thematische avonden en concerten.

Informatie en boekingen: desireevanwarmerdam.com.