SEO webtekst

‘Zoekmachinevriendelijk moet de site van wits.nl zijn. Zonder afbreuk te doen aan ons verhaal.’ Met die opdracht mocht ik aan het werk voor Wits, vastgoedonderhoudsbedrijf met vestigingen over het hele land.

Anatomische les
In samenwerking met online marketingbureau Vipmarketing.nl boog ik me over alle statische teksten van Wits.nl. De teksten hebben we SEO-gefileerd, ongeveer zoals de chirurgijns dat deden in ‘de anatomische les’ van Rembrandt. Om vat te krijgen op de bedrijfscultuur van Wits, kreeg ik de opdracht me te verdiepen in het gedachtengoed van managementgoeroe Simon Sinek. Met die visie heb ik de testen ‘verpakt’.


Onderhoud van uw vastgoed is onze specialiteit

Onze belofte
Onderhoud van uw vastgoed is onze specialiteit. Daarin is Wits STERK door Schitterend Teamwork & Efficiënte Renovatie- & Onderhoudskracht. Die belofte houdt ons scherp.

Kracht in renovatie & onderhoud
Wat is het bewijs van onze kracht? Bijvoorbeeld onze plaats in de top tien van Nederlandse vastgoedonderhoudsbedrijven. Die toppositie weten we al jaren te behouden. Of het nu gaat om totaalonderhoud of over een deelproject: we streven onze (kwaliteit)belofte voortdurend na.

Schitterend teamwork
Het kapitaal van Wits bestaat uit meer dan 350 gespecialiseerde en gedreven medewerkers. Ook putten we onze kracht uit samenwerkingsverbanden en een breed netwerk aan ketenpartners die we vertrouwen. Op die manier plukken al onze klanten de vruchten van een rijk palet aan kennis en kunde.

Bescherming en duurzaamheid
Onze inspiratie is de realisatie van uw doel. Volgens ons is bescherming of verduurzaming van uw vastgoed een visie op lange termijn. Daarin denken we met u mee vanaf het vroegste stadium. Elke opdracht, groot of klein, wordt met grote zorgvuldigheid voorbereid, gepland en gecontroleerd. En bij ieder plan richten we onze aandacht op bewoner of gebruiker.

Verfraaien
Van de esthetische afwerking en de kleur van ondergronden maakt Wits een feest. Ons doel is een fraaie uitstraling en passende kleuren. Kleuren die horen bij bewoner of gebruiker en passen bij de omgeving. Zo blijft Nederland een prachtige plek op aarde om te wonen en te werken.

Onze karaktereigenschappen

  • Loyaal
  • Oplossingsgericht
  • Ondernemend
  • Dynamisch
  • Trots

‘Schitterend teamwork en efficiënte renovatie- en onderhoudskracht: die belofte houdt ons scherp’